AT BO

Fejø Retreat er et tidligere husmandssted, opført gedigent i røde mursten og med cementtag i 1936. Det forgår ikke de første mange, mange år.

Vi startede med at bo 5 mennesker i det oprindelige stuehus, det var i 1997 og i dag ville man synes at det var lidt plads. Men hvor der er hjerterum er der husrum, børnene boede i de to værelser ovenpå, mor og far sov i stuen. Det gik fint.

Vi opførte dog allerede i år 2000 gæstehytten, som du kan læse mere om her, og i 2003 var teenage/udslusningsafdelingen parat – den blev til retreatafdelingen, da børnene var flyttet hjemmefra i 2006.

Derfor har vi to selvstændige boenheder med hver sit køkken, som deles om bad/toilet og bryggers. Boenhederne er nærmere beskrevet her. Varmekilden er et oliefyr som fælles samt en bekkasinovn i alrumskøkkeneet.

Desuden har vi bygget en havestue af genbrugsmaterialer og isoleret garagen, så den fungerer som (musik)værksted.

På 1. sal på det gamle kornloft er indrettet et multiflexrum med en god brændeovn.

I laden har vi haft utallige arrangementer gennem årene og lavet mad dér, der er et gaskomfur og en varmluftsovn. Om vinteren har laden fungeret som garage og som opmagasineringsrum for havemøbler med videre.

Anne Vinter 11.06.2020