Fordybelsesdag med fokus på indre ro, indre balance og kærlighed til dig selv

Vi er godt på vej ind i den ny tids energi. I århundreder har det materielle fyldt stadig mere i vore liv, nu er der fokus på andre værdier, på lethed, glæde og hjertets energi.

Denne fordybelsesdag har vi skabt som et særligt tilbud til dig, der arbejder med at finde din indre ro og din indre balance – og ikke mindst din kærlighed til dig selv.

Det er bare så vigtigt at gå, at have kontakt med sin krop, at have kontakt med sin vejrtrækning, at kunne mærke sig selv. At åbne op for sanserne og lade livet strømme ind gennem alt det vi ser, lugter, føler,  smager og mærker.

cropped-frodig_have.jpg

Program for dagen

 • 9.40 ankomst i Kragenæs, afgang med færgen 9.50.

  Vi møder dig i Kragenæs og er med om bord på den 15 min skønne sejltur til Fejø. På sejlturen får du en introduktion til fordybelsesdagen.

  Fra havnen vandrer vi ad Fejøs frodige veje og stier til Fejø Retreat, vi går i fordybet ro, åbner sanserne, og vi taler ikke sammen på vejen.

 • Når du ankommer til Fejø Retreat, efter at du har gået i dit helt eget tempo, kan du nyde  te/kaffe og lidt let og lækkert i Den Helbredende Have på Fejø.
 • 11 – 13: Skab balancen til dit indre, mærk roen, bliv næret af den kærlige energi. Vi arbejder med guidning og dybdeafspænding og små øvelser to og to.
 • 13 – 14: Lækker frokost, som er enkel, nærende og mættende, økologisk, vegetarisk – og du får opskrifterne med hjem.

  Tid til at fordøje.

 • 14 – 16: Oplæg om den ny tids energi og visualiseringer, så du kan SE hvordan netop du kan arbejde med at rodfæste selvkærligheden, roen og balancen indeni.
 • 16 – 16.30: Te, kaffe, frugt, snacks.
 • 16.30 – 17.15: Vi går i Den Helbredende Have og samler de planter, der styrker roen og balancen i dit indre. Planterne tager du med dig hjem til tørring og til skøn te.
 • 17.15 – 17.45. Afrunding og du bliver kørt til færgen. Du får en doggybag med dig, med en dejlig sandwich som du kan spise på færgen, eller senere, sådan som det passer dig bedst.

Færgen afgår fra Fejø kl 18.10.

Kl. 18.25 ankommer du i Kragenæs, efter en magisk dag på Fejø.

frivilligesoeges8

Pris og praktisk.

Tilmelding og betaling til Anne Moloney, moloney(at) fejoe.dk. Når du har indbetalt kursusafgiften er din plads reserveret. Vi har plads til 18 deltagere. Kursusafgiften kan refunderes indtil 14 dage før kurset, dvs. efter 1. juni er tilmelding bindende.

Prisen for hele denne skønne dag er kr. 710,-. inkl. moms.

Du får: returbillet med færgen, oplæg, undervisning, øvelser lige til at bruge i din hverdag, dejlig frokost med opskrifter, te/kaffe med frugt og snacks, sandwich til hjemturen.

Ønsker du overnatning på Fejø før eller efter denne transformerende kursusdag er vi gerne behjælpelige med at finde overnatningsmuligheder, som vi har en del af på Fejø til absolut rimelige priser og med god kvalitet.

Vi glæder os til at møde dig!!

Anne Moloney og Anita Frilund

Kontaktinfo:
Anita: tlf. 50577050, mail: anita-frilund@mail.dk
Anne: mail: moloney@fejoe.dk

frivilligesoeges4

Ret til ændringer forbeholdes. All rights reserved.

Anne Moloney og Anita Frilund, siden sidst opdateret den 29.01.2019

Advertisements