En oase i en travl hverdag – KROP ugen

Uge 27 (30. juni til 5. juli)
Fokus på velvære og sundhed i din krop.

At bevare sin sundhed er et komplekst fænomen og det er ikke alt, der gælder for alle.
Men – for der er et “men”.
Visse ting er fælles for os: hvad vi spiser, hvordan vi bevæger os, hvordan vi tænker, hvordan vi omgås – kort sagt hvordan vi får næring på alle planer.
I Den Helbredende Have på Fejø har vi ikke fikse, færdige, skræddersyede løsninger, men vi har masser af erfaringer og viden, som vi gerne vil dele med dig – og du kan beslutte hvad DU vil bruge, hvordan DUvil integrere brugen af urter, plantebaseret kost og kropsøvelser i DIN hverdag.

De helbredende planter kan bruges i hverdagen på et utal af måder.

Vi starter hver morgen med at vække kroppen med energiøvelser.

Vi spiser plantebaseret kost, økologisk naturligvis, og dropper i videst muligt omfang kaffe og søde sager. Du får et boost af vitaminer og spormineraler, du får næret og revitaliserer din krop. Vi har hyret en dygtig kok, så du kan læne dig mageligt tilbage og ikke tænke på at skulle kokkerere i netop denne uge.
Du hører om syre-base balancen og betydningen af kosten generelt for dit helbred.

Urter og krop
Du lærer om hvilke urter, der er gavnlige for kroppens funktioner.
Du får urter med hjem, som du kan tørre til at bruge i din daglige te eller i din urtesalt, eller du kan lægge urterne i vodka eller eddike og bruge dem i tinktur eller i din daglige madlavning.

Du får opskrifter med hjem, som er lige til at gå til.

Der er tid til at du kan gå dejlige ture i det smukke landskab.

Ugen ledes af Anne Moloney og Lene Søndergaard.
Anne er mindfulnesslærer og kropsorienteret psykoterapeut med mange års erfaring. Ejer af Fejø Retreat og primus motor i Den Helbredende Have på Fejø, som drives af frivillige.
Lene er uddannet kinesiolog og shiatsu massør med mange års erfaring.

åDer er tid til en dukkert hver eneste dag – husk håndklædet!


PRAKTISKE OPLYSNINGER
Ankomst søndag den 30. juni hen på eftermiddagen. Du bliver indkvarteret, vi spiser et let måltid sammen, og du hører om den kommende uge – hvad er indholdet konkret og hvilke forventninger har du?
Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag har vi program hver dag fra kl. 7.30 med en lang middagspause, så du kan cykle eller gå ud på øen, bade, sove eller være i haven. Alle måltider serveres.
Afrejse fredag den 5. juli midt på dagen efter afslutning om formiddagen samt let frokost
Vi har plads til 5 deltagere.
HVOR KAN DU BO
Vi har to dejlige værelser på Fejø Retreat og vores “halmhytte” samt mulighed for at slå eget telt op. Eventuelt kan du booke dig ind på nærliggende B&B.
MAD
Maden er økologisk og vegetarisk, vi kan imødekomme ønsker om glutenfri og laktosefri kost. Vi bruger masser af urter i maden. Lou Langdon er i køkkenet, hun er erfaren udi lækker vegetarisk mad.
PRIS
Vi arbejder med gaveøkonomi. Vi har hyret en kok, derfor er der fast betaling pr person for mad kr. 1625,- samt gaveøkonomi for resten.
DEPOSITUM
Venligst indbetal kr. 750,- i depositum og din plads er reserveret. Sidste frist for tilmelding er 15. juni.
TILMELDING
Venligst kontakt Anne Moloney på moloney(at)fejoe.dk for yderligere information og tilmelding. Du for information om kontonummer og indbetaling ved tilmeldingen.

Vi lærer mange urter at kende og hvordan vi bruger dem i vores hverdag

Ret til ændringer forbeholdes 09.02.2019
Anne Moloney og Lene Søndergaard
Advertisements