En oase i en travl hverdag – ÅND ugen

Uge 29 (14. – 19. juli)
Fokus på glæde og uhøjtidelighed i din ånd.

En flittig humlebi har travlt med at nyde at samle nektar og pollen

Glæden ved livet og taknemmelighed over tilværelsens mangfoldighed er i fokus i denne uge.

Hildegard af Bingens planteliste ligger til grund for plantevalget i Den Helbredende Have på Fejø. I denne uge beskæftiger vi os også med Hildegards visioner, verdenssyn og etik – Hildegard har en fremtrædende plads i denne uges indhold.

Fremfor alt skal vi have det sjovt og uhøjtideligt og vi skal synge og danse og prise hele skaberværket.

Du får kendskab til engle og devaer som vi arbejder med dem i Den Helbredende Have på Fejø.
Du lærer at kende forskellige former for meditation, nemlig Lisas måde at meditere på, Annes måde at meditere på og kristen meditation.
Du får tilbud om passion test, så du kan få endnu bedre styr på dit liv.

Vi starter hver morgen med at vække kroppen med energiøvelser.

Vi spiser plantebaseret kost, økologisk naturligvis, og dropper i videst muligt omfang kaffe og søde sager. Du får et boost af vitaminer og spormineraler, du får næret og revitaliserer din krop. Vi har hyret en dygtig kok, så du kan læne dig mageligt tilbage og ikke tænke på at skulle kokkerere i netop denne uge.

Ugen ledes af Anne Moloney og Lisa Skytte Mortensen.
Anne er mindfulnesslærer og kropsorienteret psykoterapeut med mange års erfaring. Ejer af Fejø Retreat og primus motor i Den Helbredende Have på Fejø, som drives af frivillige.
Lisa er lysarbejder, har praktiseret meditation i 30 år og desuden passion test facilitator.

Der er tid til en dukkert hver eneste dag – husk håndklædet!


PRAKTISKE OPLYSNINGER
Ankomst søndag den 14. juli hen på eftermiddagen. Du bliver indkvarteret, vi spiser et let måltid sammen, og du hører om den kommende uge – hvad er indholdet konkret og hvilke forventninger har du?
Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag har vi program hver dag fra kl. 7.30 med en lang middagspause, så du kan cykle eller gå tur på øen, bade, sove eller være i haven.
Afrejse fredag den 19. juli midt på dagen efter afslutning om formiddagen samt let frokost

HVOR KAN DU BO
Vi har to dejlige værelser på Fejø Retreat og vores “halmhytte” samt mulighed for at slå eget telt op.
Eventuelt kan du booke dig ind på nærliggende B&B.
MAD
Maden er økologisk og vegetarisk, vi kan imødekomme ønsker om glutenfri og laktosefri kost. Vi bruger masser af urter i maden. Lou Langdon er i køkkenet, hun er erfaren udi lækker vegetarisk mad.
PRIS
Vi arbejder med gaveøkonomi. Da vi har hyret Lou til at lave maden til os i denne uge er der fast betaling pr person for mad kr. 1625,- samt gaveøkonomi for resten.
DEPOSITUM
Venligst indbetal kr. 750,- i depositum og din plads er reserveret. Sidste frist for tilmelding er 15. juni. Efter den 23. juni kan depositum ikke returneres.
TILMELDING
Venligst kontakt Anne Moloney på moloney(at)fejoe.dk for yderligere information og tilmelding. Du for information om kontonummer og indbetaling ved tilmeldingen.

Ret til ændringer forbeholdes, seneste opdatering 02.03.2019
Anne Moloney og Lisa Skytte Mortensen.

Advertisements