Fejø Retreat

mindfulness og permakultur

2017 skudt i gang for alvor

Leave a comment

Ja, nu er det alvor!

Vi har for noget tid siden modtaget en forespørgsel fra en kvinde med en uddannelsesmæssig baggrund som gartnerassistent, hun er her nu og jeg skal da lige love for at der sker noget, når hun går i gang!  Hun ved hvad det er hun har med at gøre og hun ved også hvad hun ikke ved – og så spørger hun. Det er en kæmpe fordel, skulle jeg hilse og sige.

I dag stod den på såning af alverdens etårige planter, som senere skal ud i selvforsyningshavens bede og derefter – ned i vores maver efter behørig tilberedning. Vi laver selv komposten, vi blander selv såjorden, vi laver også selv mange af frøene – og nogle frø køber vi.

saaning1saaning2

Græsset vokser 5 cm om dagen, eller mere, og nu er plæneklipperen kommet frem fra sit vintergemme – den ene skulle repareres, hvilket ikke lykkedes, så den skal til “rigtig service” hos en kyndig udi plæneklippere. Men skønt er det at græsset nu er slået i forhaven og det ser “pænt ud”.

graesslaaning1graesslaaning2

Ja, og inden formiddagen var helt omme skulle vi da have os lidt frokost, en dejlig æggekage blev det, med champignon og en hvidkålssalat med en herlig sennepsdressing.

frokost2frokost3

  • og så er det endnu kun halvdelen af dagen, der er gået, hvad kan det dog ikke blive til!!
Advertisements

Author: Anne Moloney, Fejø Retreat

I live together with my husband at the most wonderful place of Fejø Retreat. I am a trained mindfulness meditation teacher and body psychotherapist. On the land we are realizing our permaculture design with the help of many volunteers. A healing garden opened in 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s