Fejø Retreat

mindfulness og permakultur

5. september: urtesalt og pesto

Leave a comment

Brug Haven dag

Hvad er det nu lige for nogle vilde ting man kan spise fra sin have?
Hvordan får man brugt en kæmpe plante løvstikke når blot få blade giver en kraftig smag?

Hvilke dele af planterne bruger vi til urtesalt og pesto og i hvilke mængder?
Guidet tur kl 11. Herefter fremstiller vi urtesalt og pesto til kl 14.

Medbring selv meget gerne: Glas til opbevaring af din urtesalt og din pesto. Desuden meget gerne salt til din urtesalt og mandler/nødder/græskarkerner/sesamfrø/solsikkekerner som basis i din pesto.

Vi arbejder med gaveøkonomi og du bestemmer selv hvad dit bidrag skal være. Tilmelding gerne til Anne Moloney på sms 60834944 eller mail moloney(at)fejoe.dk.

Skt. Hans urt - sprød og syrlig i en have salat

Skt. Hans urt – sprød og syrlig i en have salat

Tekst: Anne Moloney og Astrid Jepsen; foto: Threin Ottosen. Sidst redigeret 17.08.2015, ret til ændringer forbeholdes.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s